Espa banner

Η εταιρία

Η αποστολή μας

Αφουγκραζόμαστε, ταξιδεύουμε, εκπαιδευόμαστε, βελτιωνόμαστε, γνωρίζουμε, μεταφέρουμε, προτείνουμε, προσαρμόζουμε.

Έτσι καταλήγουμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη συντήρηση των φρούτων σας.

Μήλα σε χέρια

Ποιοι είμαστε

Όλοι μας στην ΑΓΚΡΟΣΕΛΛ ως ειδικοί στις εφαρμογές του 1-MCP και της μετασυλλεκτικής διαχείρησης συνολικά έχουμε στο μυαλό μας να προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις μετασυλλεκτικής συντήρησης φρούτων και λαχανικών.

Το "πώς μπορώ" είναι αυτό που αποτελεί την κινητήριο δύναμη μας. Πώς μπορώ να συντηρήσω καλύτερα τα προιόντα μου. Πώς μπορώ να βελτιώσω τη συμπεριφορά τους στο ράφι. Πώς μπορώ να καλλιεργήσω καλύτερα για να συντηρήσω καλύτερα. Πώς μπορώ να παρακολουθώ καλύτερα τα προιόντα μου κατά τη συντήρηση.

Ακούμε, αφουγκραζόμαστε καθημερινά τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας προκειμένου να συλλάβουμε νέες ιδέες για προιόντα και υπηρεσίες που θα δημιουργήσουν καινούργιες ευκαιρίες για όλους μας.

Η φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα ως προκλήσεις, η σωστή και αμφίδρομη επικοινωνία είναι για εμάς το κλειδί για μια επιτυχημένη συνεργασία. Δεν μας απασχολεί μόνο η ενημέρωση για τα θετικά αποτελέσματα, θέλουμε να γνωρίζουμε τα προβλήματα, τις αστοχίες και τις αποτυχίες.

Λειτουργούμε ως μια γέφυρα μεταφοράς τεχνογνωσίας καθώς όλο το χρόνο ταξιδεύουμε προκειμένου να αποκτήσουμε γνώση για να βελτιώσουμε τις δεξιοτητες μας ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε επαφή με τους συνεργάτες μας σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Ως ομάδα βλέπουμε, μαθαίνουμε και μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας προκειμένου να βοηθήσουμε στην καλύτερη κατανόηση των όσων συμβαίνουν στον χώρο της μετασυλλεκτικής.

Milestones

10 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης μέσα από τα σημεία - σταθμούς της AgroCell

Μαίος
2008

Πρώτη παρουσία της AgroFresh στην Ελλάδα.

Σεπτ.
2009

Πρώτη εμπορική εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας SmartFresh σε ψυκτικούς θαλάμους μήλων του Α.Σ. Ζαγοράς Πηλίου.

Σεπτ.
2011

Ο Σταμάτης Κάρρος εμπλέκεται στις πωλήσεις του συστήματος ποιότητας SmartFresh.

Μάρ.
2014

Επέκταση δραστηριότητας AgroFresh στη Βουλγαρία.

Μαίος
2016

Έγκριση & έναρξη εφαρμογών RipeLock σε μπανάνες.

Μαίος
2016

H AgroCell ξεκινά σε επίπεδο service provider την επίσημη συνεργασία της με την AgroFresh.

Οκτ.
2017

Έναρξη των υπηρεσιών Καθορισμού Σταδίου Συγκομιδής καθώς και των υπηρεσιών παρακολούθησης θαλάμων.

Δεκ.
2017

Η AgroCell γίνεται μέλος του ΕΣΥΦ.

Φεβ.
2018

Η AgroCell ιδρύει στη Λάρισα Εργαστήριο εξειδικευμένο στη μετασυλλεκτική συντήρηση.

Η ομάδα μας

Η AgroCell απασχολεί 14 συνεργάτες, άρτια καταρτισμένους και με εξειδικευμένη γνώση στον τομέα τους. Η ομάδα αυτή αποτελείται από τον Γενικό Διευθυντή, τον Τεχνικός Διευθυντή, 7 τεχνικούς εφαρμογών, 3 τεχνολόγους εργαστηρίου, έναν Γεωπόνος Έρευνας & Ανάπτυξης και τη Γραμματεία.

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται και εξετάζονται προκειμένου να λάβουν την αντίστοιχη πιστοποίηση καταλληλότητας απο την AgroFresh Solutions Inc, ενώ σε ετήσια βάση παρακολουθούν σχετικές ενημερώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια εκμάθησης σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες και τις πρακτικές εφαρμογές τους, ώστε να διατηρούν αλλά και να βελτιστοποιούν συνεχώς τις δεξιότητές τους.

Αγρότης σε χωράφι κρατάει κλούβα με αγροτικά προϊόντα

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί!

H AgroCell προσφέρει δυνατότητες εργασίας σε ένα περιβάλλον πολύ υψηλής τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης και επιστημονικότητας. Γίνε μέρος του ανθρωπίνου δυναμικού της AgroCell και εργάσου σε ένα σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης.

Management

Σταμάτης Β. Κάρρος, Γεωπόνος MSc

Ο Σταμάτης είναι Γενικός Διευθυντής της AgroCell.

Κάτοχος MSc Environmental Management από το University of Edinburgh UK, Information Systems από το Napier University of Edinburgh UK, πτυχιούχος Γεωπονίας από το Α.Π.Θ., Certified Lead Auditor για συστήματα BS EN ISO 9001, 14001 και 22000.

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Δρ Γιάννης Ν. Τσακίρης, Γεωπόνος Δρ Τοξικολογίας

Ο Γιάννης είναι Τεχνικός Διευθυντής της AgroCell.

Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Κρήτης, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Ιατρικής Εργαστήριο Τοξικολογίας, πτυχιούχος Γεωπονίας από το Α.Π.Θ.

Μιλάει Αγγλικά.

Σταμάτης Β. Κάρρος, Γεωπόνος MSc & Δρ Γιάννης Ν. Τσακίρης

Εγκαταστάσεις

Η έδρα της εταιρείας μας στη Θεσσαλονίκη είναι ένας χώρος γραφείων και εργαστηρίου επιφάνειας 200τμ ενώ στη Λάρισα λειτουργεί και δεύτερο γραφείο, εργαστήριο και αποθήκη σε αυτόνομο κτίριο 400τμ. Και οι δυο εγκαταστάσεις αποτελούν βάσεις ελέγχου στις οποίες γίνονται οι μετρήσεις που υποστηρίζουν τις κατά περιοχή υπηρεσίες μας.

Επιπλέον στη Λάρισα λειτουργεί εγκαταστημένος αέριος χρωματογράφος καθώς και συγκεκριμένοι μετρητές αερίων για πιο εξειδικευμένες μετασυλλεκτικές αναλύσεις.

Μήλα μέσα σε ψάθινα καλάθια

Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράςe
Α- / Α+

Υπογράμμιση συνδέσμων

Αύξηση αντίθεσης

Accessibility icon